Hencon neemt ons mee in de laatste innovaties op en rondom haar voertuigen
12-03-2018

Op maandag 12 maart a.s. is AIM te gast bij Hencon in Ulft. Hencon is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van speciale voertuigen die onder de zwaarst mogelijke condities moeten presteren.

 


Lees meer
door: 
VSMI, innovatie achter de schermen
22-02-2018

Op donderdag 22 februari zijn we te gast bij VSMI, waar we een kijkje mogen nemen achter de schermen van dit door innovatie gedreven bedrijf.

 


Lees meer
door: Platform AIM
AIM event bij Deepwater Energy
11-01-2018

Nóg een AIM event in 2018. Deep Water Energy is de drijvende kracht achter de ‘Oryon Watermill’, een innovatieve waterkrachtinstallatie die duurzame energie opwekt uit allerlei soorten stromend water. Meer praktische info over dit event volgt op een later moment.


Lees meer
door: 
AIM event bij Pillen Group Lichtenvoorde
11-01-2018

Het derde AIM event van 2018: op bezoek bij Pillen, een innovatief Achterhoeks familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de toelevering van CNC (fijnmechanische) verspaning, CNC plaatbewerking en complete productie van verschillende eindproducten. Meer praktische info over dit event volgt op een later moment.


Lees meer
door: 
Praktijkcases Smart Industry, Cybersecurity en Cobots
20-11-2017

Graag nemen we u mee met twee actuele prak­tijk­cases ron­dom Smart Indus­try, Cyber­se­cu­rity en Cobots. Deze ACT-bijeenkomst wordt geor­gan­iseerd in samen­werk­ing met AIM.


Lees meer
door: Platform AIM
AIM Masterclasses 'Innoveren met Design Thinking'
30-10-2017

Vanaf maandag 30 oktober 2017 organiseert AIM samen met BedrijvenQluster een vierdelige reeks masterclasses 'Innoveren met Design Thinking' onder leiding van Rob Adams. 


Lees meer
door: Platform AIM
Nyink, innovatie achter de schermen met gastspreker Rob Adams
28-09-2017

Op donderdag 28 september zijn we te gast bij Nyink, producent van werkplekafscheidingen en akoestische oplossingen. Gastspreker die avond is Rob Adams, directeur van innovatiebureau SixFingers.

 


Lees meer
door: Platform AIM
Achterhoek Business Challenge
19-04-2017

De eerste editie van de slimste kennisquiz van de Achterhoek Business Challenge was een groot succes. Zelfs zó groot, dat de organisatie vindt dat er een vervolg moet komen. Die komt er dus ook! In oktober van dit jaar gaat de 2e editie van start.


Lees meer
door: Platform AIM