Hencon neemt ons mee in de laatste innovaties op en rondom haar voertuigen
12-03-2018

Op maandag 12 maart a.s. is AIM te gast bij Hencon in Ulft. Hencon is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van speciale voertuigen die onder de zwaarst mogelijke condities moeten presteren.

 


Lees meer
door: 
Robothond laat zichzelf (er)uit
28-02-2018

De heren en dames van Boston Dynamics weten hoe je robots bouwt.


Lees meer
door: 
VSMI, innovatie achter de schermen
22-02-2018

Op donderdag 22 februari zijn we te gast bij VSMI, waar we een kijkje mogen nemen achter de schermen van dit door innovatie gedreven bedrijf.

 


Lees meer
door: Platform AIM
AIM event bij Deepwater Energy
11-01-2018

Nóg een AIM event in 2018. Deep Water Energy is de drijvende kracht achter de ‘Oryon Watermill’, een innovatieve waterkrachtinstallatie die duurzame energie opwekt uit allerlei soorten stromend water. Meer praktische info over dit event volgt op een later moment.


Lees meer
door: 
AIM event bij Pillen Group Lichtenvoorde
11-01-2018

Het derde AIM event van 2018: op bezoek bij Pillen, een innovatief Achterhoeks familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de toelevering van CNC (fijnmechanische) verspaning, CNC plaatbewerking en complete productie van verschillende eindproducten. Meer praktische info over dit event volgt op een later moment.


Lees meer
door: 
Stick to the concept
26-12-2017

We zijn op de plek waar voor de familie Westerman alles samenkwam. De rijke geschiedenis van het familiebedrijf State of Art begon midden in deze woonwijk en duurt voort tot op de dag van vandaag. Albert Westerman leerde er lopen. Hij loopt er nog iedere dag rond ‘om de winkel scherp te houden’, zoals hij dat zelf noemt. AIM ontmoette de bevlogen directeur op het hoofdkantoor in Lichtenvoorde.

 


Lees meer
door: Ron Brand