Lees alles over innovatie in de Achterhoek in AIM #2

Hét platform over innovatie in de Achterhoek

Bij AIM gaat alle aandacht uit naar de innovatiekracht van de regio Achterhoek en De Liemers. U krijgt inzicht in de innovatie-ontwikkelingen in de regio, ontdekt alle facetten van innovatie, leert wat er allemaal bij komt kijken en hoe u innovaties kunt vermarkten. We gaan bij alles wat we schrijven en organiseren dieper in op productontwikkeling, design, technologie, methodieken, noodzakelijke mislukkingen en nog veel meer.

aim-events

Vier keer per jaar het AIM-event

Er is méér dan het magazine. We organiseren ieder kwartaal een innovatie-event. Dat zijn thema-avonden die we combineren met de uitgave van het nieuwste nummer van AIM. Voor all-in abonnees is de toegang gratis. Het zijn compacte en inhoudelijk uitdagende avonden, waarbij u uw kennis over innovatie kunt verdiepen en ervaringen kunt delen. Alles om de innovatiekracht in de regio te bevorderen en bedrijven verder te helpen!

cover-aim-1-2017

De Achterhoek innoveert. Maar de rest van Nederland ook.

De redactie van AIM is altijd op zoek naar nieuwe innovaties en interessante ontwikkelingen in de Achterhoek en de Liemers. Maar schrijft ook over ontwikkelen buiten onze regio en kijkt kritisch naar hoe de rest van Nederland onze innovatiekracht ervaart.

AIM ALL-IN
95,00
PER JAAR
  • Vier keer per jaar AIM in de bus
  • Toegang tot alle AIM-events
  • Meest gekozen pakket
exclusief btw
AIM ALTIJD
45,00
PER JAAR
  • Vier keer per jaar AIM in de bus
exclusief btw
AIM SOMS
14,00
PER STUK
  • Een losse uitgave van AIM
exclusief btw
tariefkaart

MIK OOK OP DE JUISTE DOELGROEP, ADVERTEER IN AIM!

AIM is het toonaangevende magazine dat schrijft over de innovatiekracht van de Achterhoek en De Liemers. AIM verschijnt vier keer per jaar. Rond de uitgave van elk nieuw nummer organiseert de redactie een innovatie-event. Blad en events hebben een uniek bereik van meer dan 10.000 personen. Het blad wordt verspreid onder beslissers in de regio Achterhoek en De Liemers. Daarnaast is er bijzondere aandacht voor verspreiding buiten de regio op universiteiten, hogescholen en (semi-) overheden.

tip-de-redactie

Tip de redactie

Innovatieve ontwikkelingen. Mooie bedrijven. Goede ideeën. Bij AIM schrijven we er graag over. Heeft u tips voor de redactie? Of een persbericht? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

AIM wordt mede mogelijk gemaakt door: